ClearLight Magyarországon - A leghatékonyabb gyógyszermentes terápia  Magyarországon csak a DermaHelp Acnegyógyászati Központban

  Az acne elleni kezelések egyik legsikeresebb módja

  ClearLight pattanás ellen

   

  A 4 hetes, 8 alkalmas kezelés  akár  háromszor olyan gyors  eredményt hoz, mint más lehetőségek.

   

  Gyors eredmény, mellékhatások nélkül

  A hagyományos aknekezeléseknek különféle mellékhatásai vannak. A helyi kezeléseknél gyakran lép fel bőrvörösödés, irritáció és bőrhámlás. Az szájon át adott antibiotikus és Accutane (Roaccutane) terápiáknak még ennél súlyosabb mellékhatásai is lehetnek. Mindkettőt legalább három hónapig kell folyamatosan alkalmazni, és kezdetben gyakran súlyosbodik a helyzet. A hegesedés lehetősége mindkettőnél fennáll.

  A ClearLight Selective Photo Clearing (SPC™) technológia a gyulladásos bőrelváltozások több mint 70%-át eltüntetheti akár harmadannyi idő alatt, mint a hagyományos módszerek – ráadásul mindezt mellékhatások nélkül.

   

  Miért érdemes a ClearLight Akne Fototerápiát választani?

  • Innovatív új technológia: az egyedülálló fényalapú Selective PhotoClearing (SPC™) technológia precízen pusztítja a pattanásokért felelőssé tehető baktériumokat.
  • Fájdalommentes
  • 3-szor gyorsabb mint a hagyományos akneterápiák: korai látható eredmények, a kezelések időigénye akár harmadannyi, mint a hagyományos helyi vagy szájon át adott kezelések esetén.
  • Egyszerű, gyors kezelés bőrirritáció vagy fényérzékenység nélkül
  • A ClearLight® szelektív fénye biztonságosan és pontosan hatol be a bőrbe és elpusztítja az aknebaktériumokat anélkül, hogy a szöveteket roncsolná. A ClearLight kiemelkedő biztonsága is megkülönbözteti a (korábban a szőreltávolításban használt) rövid impulzusokban adott nem szelektív fénysugár-kezeléstől (IPL), mely pigmentációs változásokhoz, égési sérülésekhez, valamint férfi páciensek esetében nem kívánt arcszőrzet-vesztéshez vezethet. 
  • Az első olyan orvosi készülék, amelyet az FDA jóváhagyott mint biztonságos és hatásos terápia a gyulladásos aknék kezelésében.
  • Számtalan nemzetközi klinikai kísérlet eredményei és öt kontinens több ezer páciensének tapasztalatai támasztják alá
  • Az egyetlen akne fototerápiás rendszer amelyet a világ vezető kutatói és orvosai is elismernek.
  • A test bármely területén alkalmazható, úgymint arcon, háton, mellkason és az áll alatti érzékeny területen. Kettős fejének köszönhetően a kezelési idő mindössze 15 perc.

    

   Hogyan működik a ClearLight?

    A ClearLight Acne a Selective Photo Clearing (SPC™) technológiát használja, mely az optimális 405-420nm szűk hullámhossz-tartományú ibolya/kék fény segítségével gyorsan és könnyedén pusztítja el a bőrben levő Propionibacterium acnes (p .acnes) baktériumokat.

   A fényforrás látható fényt sugároz az ibolya-kék tartományban 200 mW/cm2 intenzitással.

   A aknék fényterápiája azon alapul, hogy a propionibacterieum acnes (P. acnes), a faggyúmirigyekben található baktérium természetes anyagcserefolyamatai révén porfirineket termel. Ezen vegyületek megfelelő hullámhosszú, kék/ibolya látható fénytartományba eső fénnyel való besugárzása kémiai reakciókat indít el, melyek során triplett oxigén képződik, amely képes elpusztítani a baktériumokat. A reakció a másodperc néhány ezredrésze alatt lezajlik és a baktériumra korlátozódik, azaz nincs közvetlen kihatással a környező szövetre.

   In vitro kísérletekben négy nagyságrendes baktériumszám-pusztulást figyeltek meg p.acnes tenyészetek látható kék fénnyel történő besugárzását követően. A Brooklyn, New York-i SUNY Egészségtudományi Központ Dermatológiai Tanszékének bőrbakteriológiai kísérletei során a baktériumszám egy nagyságrenddel csökkent minden kísérleti alanyon, akiknél a p. acnes száma 105-nél magasabb volt.

      Image